Продукти

   top

Бяла Херингова Салата Бяла Херингова Салата Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Гравет Лакс Гравет Лакс Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Хайвер Треска Хайвер Треска Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Новозенландски Миди Новозенландски Миди Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Тартар от Сьомга Тартар от Сьомга Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Пушена Херинга Пушена Херинга Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Салата Аляска Салата Аляска Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Морски Дар Морски Дар Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Маринована Херинга Маринована Херинга Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.

Пушена Сьомга Пушена Сьомга Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата. Описание на тази салата.